VOORZETSCREENS EN ZONNETENTEN OP MAAT

Met meer dan 30 jaar ervaring is Alu-Paul uit Lier gespecialiseerd in zonwering op maat, die we plaatsen in heel regio Boechout-Mortsel-Antwerpen. Zowel voor voorzetscreens als zonnetenten kunt u bij ons aankloppen

Voorzetscreens

Steeds te warm in huis? Dan bent u zoals veel van onze klanten die bij ons komen aankloppen met de vraag hoe ze de hitte uit hun woning kunnen weren. Gelukkig hoeft daar geen kap- of breekwerk aan te pas te komen: met voorzetscreens van topmerk WILMS kunnen we uw zonwering plaatsen aan de buitenkant van uw woning!

Maatwerk in voorzetscreens

Vindt u dat zonweringkasten te veel in het oog springen? Meer en meer plaatsen we voorzetscreens tegen het raam: zo worden deze quasi onzichtbaar. Maar ook een plaatsing tegen de gevel is natuurlijk perfect mogelijk. Aan u de keuze! Ook voor de afwerking van uw voorzetscreens kunt u alle kanten uit: een afgeschuinde, ronde of vierkante kast, zowel screen en kast, als geleiders en onderlat lakken we in uw gewenste kleur.

Voorzetscreen
knikarmscherm

Knikarmschermen of zonnetenten

Naast voorzetscreens realiseert Alu-Paul ook knikarmschermen of zonnetenten van WILMS: de ideale oplossing om u doeltreffend af te schermen van schadelijke Uv-stralen en hitte, terwijl u toch van de zon kunt genieten. Een zonnetent is een oprolbaar systeem dat in een mooi afgewerkte kast tegen uw gevel geplaatst wordt, zonder steunpalen: deze zonwering is enkel zichtbaar wanneer u het gebruikt.

Twee types knikarmschermen

De President: Hebt u een middelgroot tot groot terras? Dan kan dit knikarmscherm tot 14 meter breed, met een uitval van maximum 3,5 meter soelaas bieden. Met een halfopen kast in ronde of rechte uitvoering blijft de doekrol zichtbaar bij gebruik. Handig om in 1-2-3 vlekken te verwijderen bij het oprollen!

De Solitair: De Solitaire is een discrete, elegante zonwering, ook met een breedte van 14 meter, maar voorzien van 2 doeken en een tussendoekrol. Deze zonnetent heeft een uitval van maximum 4 meter. Een doekschelp in de kast resulteert in een optimaal hanggedrag en een mooi weggewerkte doekrol.

Hoeveel kost uw zonwering?

De kostprijs van uw zonnetent, knikarmscherm of voorzetscreen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmeting, gewenste afwerking, accessoires en situatie.

Een gratis offerte ontvangen voor zonnetenten of voorzetscreens op maat? Neem meteen contact op met Alu-Paul, bezoek onze showroom om onze zonwering van dichtbij te bekijken.